Het wapenschild van de Gemeente Buggenhout
Klik hier indien u snel en effectief iets wil zoeken op deze website
Ga terug naar de homepagina
Mobiliteit
Verkiezingen
Wambrechies

Communicatiedienst

welkom bij onze dienst

Sharon Vandeput,Sabine De Boos

ACC communicatiedienst
Nieuwstraat 2
9255 Buggenhout
Tel. 052 33 95 41
fax 052 33 58 68
communicatie@buggenhout.be


De communicatiedienst is verantwoordelijk voor het interne en externe communicatiebeleid van het gemeentebestuur. De redactie van het maandelijkse infoblad, het beheer van de website en het beheer van de sociale media zijn enkele kerntaken. Daarnaast zorgt de communicatiedienst voor de grafische vormgeving en uitgave van informatiebrochures, affiches en dergelijke. Ook het organiseren van persconferenties en opmaken van persmappen behoort tot het takenpakket. Deze dienst is verantwoordelijk voor de crisiscommunicatie en verzorgt al het video- en fotomateriaal van de gemeente.

De communicatiedienst staat in voor het telefonisch onthaal en verwijst u door naar de dienst die u nodig hebt. U kan er steeds terecht als u een afspraak wil maken. Er hangt ook een administratief luik aan deze dienst vast namelijk het bijhouden van de telefoonlijst en de bedrijfsgegevens. De communicatiedienst zorgt voor een verbinding tussen VOKA en de bedrijven en speelt hierop in door besprekingsmomenten en een jobbeurs te organiseren.

De communicatiedienst is ook een ondersteunende dienst die andere diensten grafisch en inhoudelijk begeleidt om in hun publicaties duidelijke taal te gebruiken en de huisstijl toe te passen. Op die manier werkt de communicatiedienst vaak samen met andere diensten om een bepaald project in de kijker te zetten of uit te werken.


Volg ons via:
YouTube
Facebook
Twitter
Volg ons op Instagram via @gemeentebuggenhout

Evenementen Informatieblad Folders