Het wapenschild van de Gemeente Buggenhout
Klik hier indien u snel en effectief iets wil zoeken op deze website
Ga terug naar de homepagina
Mobiliteit
Verkiezingen
Wambrechies

Krokusvakantie 2018

Beste ouders,

De feestdagen zijn net voorbij en de volgende vakantie dient zich aan! Waarschijnlijk zijn jullie ook al bezig om jullie krokusvakantie zo goed mogelijk te plannen, en daar hoort de opvang voor de kinderen zeker bij! Indien je gebruik wil maken van de Buitenschoolse Kinderopvang is het verplicht een plaats voor je kind(eren) te reserveren.

De opvang is tijdens de krokusvakantie open van maandag 12 februari tot en met vrijdag 13 februari 2018.

Om de inschrijvingen bij de kinderopvang zo vlot en eerlijk mogelijk te laten verlopen, willen wij je vragen om rekening te houden met volgende richtlijnen:
 
* Ons administratief personeel verschilt van het begeleidend personeel en kent jullie kind(eren) niet bij naam, vul daarom steeds GOED LEESBAAR voornaam én familienaam van jullie kind(eren) in.
* Het volstaat om ons éénmaal het formulier te bezorgen, hetzij digitaal, hetzij in papieren versie. Bij meerdere versies zullen wij enkel rekening houden met de laatste versie maar geldt ook het tijdstip van afgifte van dit laatste formulier!
* Gelieve steeds de opvanglocatie in te vullen. Indien dit niet gebeurt, zullen wij zelf de locatie bepalen op het einde van alle aanvragen naargelang de overgebleven beschikbaarheid.
* Gelieve ook het begin- en einduur in te vullen, anders geldt het dagtarief van 8 u. tot 17 u. Wanneer u uw kind(eren) inschrijft voor een volledige dag, maar u haalt ze ’s middag op, geldt eveneens het dagtarief.
 
De reservatieperiode start op dinsdag 16 januari 2018 om 6.45 u. en loopt tot vrijdag 26 januari 2018. Reserveren kan enkel door je formulier te mailen naar  vrijetijd@buggenhout.be. of persoonlijk af te geven in één van onze opvanglocaties of aan de vrijetijdsbalie. Het formulier hiervoor vind je in de link onderaan.
Opgelet:  Formulieren die ons vóór dit tijdstip worden bezorgd, worden als niet ontvangen beschouwd. Dit om een eerlijke gang van zaken te garanderen.
 
U ontvangt zo snel mogelijk per e-mail een bevestiging van de goedgekeurde gereserveerde dagen.Zonder deze bevestiging is de inschrijving niet geldig. Deze bevestiging geldt als definitieve inschrijving.

welkom bij onze dienstverlening

Reservatieformulier
klik hier om terug te gaan naar Kinderopvang IBO (Afdeling Vrijetijd)