Het wapenschild van de Gemeente Buggenhout
Klik hier indien u snel en effectief iets wil zoeken op deze website
Ga terug naar de homepagina
Mobiliteit
Verkiezingen
Wambrechies

Uw gemeente Actueel

NIEUWSDETAIL

Werken N17: rooien van de bomen start 13 november 2017

Naar aanleiding van de wegenwerken op de Provincialeweg (N17) vinden er binnenkort al enkele voorbereidende werken plaats.

Vanaf 13 november worden de bomen langs de N17 vanaf het kruispunt Oppuurseweg/Lippelodorp tot aan de rotonde De Haan/Fok gerooid. Dat is nodig om plaats te maken voor het nieuwe fietspad. Het kappen van de bomen neemt ongeveer twee weken in beslag. Om dat veilig te laten verlopen, is het nodig de weg tijdelijk af te sluiten.

Volgende omleidingen zijn voorzien tijdens de werken:
Zwaar verkeer:
via N16 – Willebroek – Puurs – Bornem – Temse – Sint-Niklaas/E17/N41 Sint-Niklaas – Hamme – Dendermonde

Lokaal verkeer:
- komende van Dendermonde richting Mechelen of Puurs: via Fok – Dorekensstraat – Keten – Pandgatheide – Nijven – Lippeloseweg
- komende van Mechelen richting Dendermonde: via Oppuurseweg – Lippeloseweg – Voortstraat – Oppuursdorp – Wilgenweg – Pandgatheide – Keten – Dorekenstraat – Fok
Om deze omleiding veilig te stellen en sluipverkeer te vermijden, wordt in volgende straten eenrichtingsverkeer ingevoerd:
Nijven (richting Lippeloseweg), Voortstraat (richting Lippeloseweg), Schaddekensdries (richting Nijvendries), Voortstraat (richting Oppuursdorp), Wilgenweg vanaf Schaddekensdries (richting Pandgatheide).

Eens de bomen gerooid, plannen de nutsmaatschappijen te starten met het verplaatsen en vernieuwen van nutsleidingen. Deze werken zijn gepland voor midden november en duren tot eind februari 2018. Er wordt gewerkt in het fietspad en in de berm maar om veilig te kunnen werken zal ιιn rijstrook van de rijweg ingenomen worden. Hier wordt voorlopig voorzien om het verkeer beurtelings te laten passeren door middel van tijdelijke verkeerslichten.

De omleiding voor het zware verkeer (N16/E17/N41) blijft gelden.


Voor alle informatie kan u steeds terecht op www.wegenenverkeer.be 

 

omleiding N17
 
 

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.