Het wapenschild van de Gemeente Buggenhout
Klik hier indien u snel en effectief iets wil zoeken op deze website
Ga terug naar de homepagina
Mobiliteit
Verkiezingen
Wambrechies

Uw gemeente Actueel

NIEUWSDETAIL

Papier en kerstboomophalingen in januari

Op vrijdag 12 januari wordt papier opgehaald voor de maandag- en de dinsdagronde, op vrijdag 19 januari voor de woensdagronde en op vrijdag 26 januari voor de donderdagophaling.
Turnkring Nut en Vermaak verzamelt oud textiel op zaterdagnamiddag 20 januari.

Tijdens de week van 22 tot 25 januari kunt u de kerstboom (zonder aarde, pot, netjes en met max hoogte van 2m) meegeven volgens uw ronde. Kijk steeds voor alle info naar uw ophaalkalender. 

 
Extra glasbollen tijdens de eindejaarsperiode
Verko plaatst in december tijdelijk twee extra glasbollen in de Stationsstraat aan de parking station en in de Pastorijstraat/Maalderijstraat aan Grega. Die blijven staan tot 31 januari 2017. Hierbij gelden ook dezelfde voorwaarden als bij de andere glascontainers : volledig lege bokalen en flessen zonder deksel of stop. Verpakking neemt u weer mee naar huis. Geen brol rond de glasbol. Laat geen zwerfvuil achter rond de glasbollen. Zwerfvuil staat gelijk aan sluikstorten en is strafbaar. Toch vormen de glasbolsites een aanlokkelijke locatie om allerlei afval achter te laten. Neem uw dozen en plastic zakjes weer mee naar huis. Dump die niet achter de glasbol.
 
De Ophaalkalender 2018
De afvalkalender van Verko is intussen bedeeld in uw brievenbus door Bpost. Heeft u die toch niet gekregen dan kunt u steeds een exemplaar ophalen in het ACC Nieuwstraat 2, tijdens de openingsuren.
Of u kunt die online bekijken.


 
 

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.