Het wapenschild van de Gemeente Buggenhout
Klik hier indien u snel en effectief iets wil zoeken op deze website
Ga terug naar de homepagina
Mobiliteit
Verkiezingen
Wambrechies

Uw gemeente Actueel

NIEUWSDETAIL

Verkeersmaatregelen Baloise Belgium Tour

Op dinsdag 22 en op woensdag 23 mei is de Baloise Belgium Tour te gast in Buggenhout. Dat houdt ook een heleboel verkeersmaatregelen in.

Op dinsdag 22 mei 2018 vindt de ploegenvoorstelling plaats om 18.15 uur op het kerkplein in het centrum. Zowel de Kerkstraat als het kerkplein zijn op dinsdag 22 mei afgesloten vanaf 6 uur. Het stationsplein wordt afgesloten tussen Klaverveld en station. Het ACC zal enkel bereikbaar zijn via de Pastorijstraat.

Het is verboden te parkeren in de Kerkstraat van dinsdag 22 mei 6 uur tot woensdag 23 mei om 16 uur. In de Stationsstraat is het verboden te parkeren van dinsdag 22 mei tussen 13 uur en woensdag 23 mei om 14 uur. Hou er rekening mee dat volgende parkings voorbehouden zijn en dus niet gebruikt kunnen worden: Pastorijstraat, Nieuwstraat, OCMW, Klaverveld en Stationsstraat. Parking Platteput zal deels voorbehouden zijn.

Meteen na de ploegenvoorstelling kan u genieten van een gratis optreden van The Soulbrothers gevolgd door dj Eddy Del White. Het gemeentebestuur nodigt u graag uit om mee te feesten. De Kerkstraat en het kerkplein blijven afgesloten voor alle verkeer.

Op woensdag 23 mei 2018 start de Baloise Belgium Tour in Buggenhout met een rit in lijn met aankomst op de Provincialebaan ter hoogte van de kerk O.L.Vrouw ten Briel in de namiddag. De start wordt om 12.05 uur gegeven in de Kerkstraat.
Zowel de Kerkstraat als het kerkplein zijn op woensdag23 mei afgesloten tot 16,00 u. De Provincialebaan (vanaf de verkeerslichten / kruispunt Diepmeerstraat tot Fok / kruispunt De Haan in Sint-Amands) zal afgesloten zijn voor alle verkeer vanaf woensdag 23 mei 06.00 uur tot donderdag 24 mei 04.00 uur. Vanaf 18.30 uur zal de Provincialebaan voor de bewoners tussen Brielstraat en Sint-Amands plaatselijk bereikbaar zijn vanuit Sint-Amands. Stationsstraat is afgesloten tussen 7 uur en 14 uur tussen Vierhuizen en het station.Klaverveld is plaatselijk verkeer toegelaten.

Het is verboden te parkeren op de rijbaan op het ganse parcours van 7 uur tot 18 uur. Tijdens de doortocht in de andere straten moeten deze volledig verkeersvrij zijn. Hou er rekening mee dat volgende parkings voorbehouden zijn en dus niet gebruikt kunnen worden: Pastorijstraat, Nieuwstraat, OCMW, Klaverveld en Stationsstraat. Parking Platteput zal deels voorbehouden zijn. Er geldt parkeerverbod in Klaverveld van 6 uur tot 13 uur. De volledige Diepmeerstraat dient parkeervrij te zijn.


Gelieve de brief in bijlage grondig door te nemen.

brief Baloise
 
 

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.