Inschrijven

Online inschrijven mogelijk

Inschrijven in de academie gebeurt per schooljaar. Een schooljaar loopt gelijk met het gewone voltijds onderwijs en start op 1 september en loopt tot 30 juni. Om het nieuwe schooljaar vlot te kunnen starten, vragen we om in te schrijven op het einde van het vorige schooljaar.

Inschrijven voor het schooljaar 2022-2023 kan 

  • vanaf dinsdag 7 juni 2022 - 9:00 voor bestaande leerlingen
  • vanaf maandag 13 juni 2022 - 9:00 voor nieuwe leerlingen

U kan eenvoudig online inschrijven en betalen via mijnacademie.be

Indien dit niet lukt neemt u contact op met de academie of komt u langs tijdens de openingsuren.

Lessenroosters

Het lessenrooster kan u hier vinden.

Inschrijvingsgeld 2022-2023

Het inschrijvingstarief wordt bepaald door het ministerie van de Vlaamse Gemeenschap en bedraagt voor het komende schooljaar:

  • 74 euro voor jongeren (-18j)
  • 49 euro reductietarief voor jongeren (-18j) (als meer leden van eenzelfde gezin zich inschrijven of als de jongeren ten laste zijn van een volwassene uit de categorieën volwassenen die voor het verminderd tarief in aanmerking zouden komen (zie hieronder) of voor de inschrijving in een tweede of derde domein)
  • 343 euro voor volwassenen (+25j)
  • 145 euro reductietarief voor volwassenen (+25j) (werklozen, personen met een handicap, personen met een bestaansminimum, politieke vluchtelingen, en personen ten laste van deze categorieën). Ook jongeren met de leeftijd van 18j tot en met 24 jaar genieten dit reductietarief.

Om allerlei onkosten te dekken (bijdrage voor SEMU, schoolagenda, kopieën, didactisch materiaal, infrastructuur, pedagogisch-didactische uitstappen, projecten, e.a.) wordt bovenop het inschrijvingsgeld een bijdrage van 10 euro (15 euro voor niet-inwoners van Buggenhout) gevraagd.

Deel deze pagina

vrijdag 3 juni 2022