Rap op Stapkantoor

Een groot budget is niet echt nodig om op vakantie te gaan. Ook met een beperkt budget kunt u op vakantie of daguitstap, of uw kind op een sport- of taalkamp sturen.

Als u in een moeilijke financiële situatie zit dan kunt u via ons Rap op stapkantoor allerlei vakanties, uitstappen of kampen boeken voor een heel lage prijs.

Voorwaarden

Wie komt in aanmerking voor vakanties via het Rap op stapkantoor?

  • u bent in budgetbeheer of schuldbemiddeling
  • u heeft een leefloon en equivalent leefloon
  • u werkt in een beschutte of sociale werkplaats
  • u heeft een verhoogde tegemoetkoming
  • u heeft een toegangspas van de sociale kruidenier

Procedure

Wil u de verschillende manieren ontdekken om voor weinig geld een toffe vakantie te boeken, ga dan langs bij de sociale dienst van het Lokaal Bestuur. Een maatschappelijk werker of enthousiaste vrijwilliger zoekt samen met u naar een haalbare en betaalbare oplossing.

Het Rap op stapkantoor is elke dinsdag te bereiken tussen 17u en 19u in het Gemeentehuis. Onze discrete vrijwilligers helpen u daar graag verder. U moet wel nog een afspraak maken. Vragen? Bel op dinsdag tussen 17u en 19u naar het algemeen nummer.

Het rap op stapkantoor reist normaal ook mee met Slaatje Praatje. Dit is een extra mobiele dienstverlening voor de klanten van Slaatje Praatje. Tijdens de coronacrisis gebeurt dit voorlopig niet en verwijzen we graag door naar de wekelijkse opening in het Gemeentehuis.

Alle info vindt u via https://rapopstap.weldenderend.be/

Bedrag

Nieuw voor 2020 en 2021: wanneer u in aanmerking komt voor een vakantie/daguitstap geeft het Lokaal Bestuur nog een korting van 10% op elke effectieve boeking! Dus kan u op reis of op daguitstap voor een prikje!

Deel deze pagina

dinsdag 27 oktober 2020