Demomoment energetische screening

Het menselijk functioneren hangt af van het energetisch vermogen (Qi) van het lichaam om zowel fysische als psychische componenten op een zo goed mogelijke manier te laten werken. Hoe komt het toch dat we ons wel vitaal voelen, maar dat we toch te kampen krijgen met tal van ongemakken.
Deze vragen kunnen via de meting via Acugraph beantwoord worden. Via Digital Meridian Imaging (computergestuurde meting) kunnen we de verdeling van de energie in ons lichaam meten. Ook voor baby's en kinderen geschikt.

Het grote voordeel van de AcuGraph is dat het een objectieve meeting is die de verdeling van de energie (Qi) in ons lichaam perfect visualiseert.

Wat is het resultaat van de meting? Na de meting verschijnt onmiddellijk op het scherm een grafiek die de verdeling van de energie (Qi) in elke meridiaan in kaart brengt. Via verschillende vormen van interpretatie kan ik als acupuncturist precies tonen hoe het gesteld is met jouw energieniveau. Eén daarvan is het persoonlijk energieniveau die een combinatie is van de hoeveelheid energie en de verdeling van die energie in de meridianen.


Daarnaast kunnen we ook de verdeling van energie volgens de vijf elementen, volgens Yin-Yang, volgens de orgaanklok en volgens verschillende ratio's weergeven. Dit alles maakt dat ik als therapeut en jij als persoon een duidelijk beeld krijgen van het functioneren van het lichaam zodat gepaste therapie kan opgestart worden.

Graag inschrijven

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Praktijk voor Chinese geneeswijze

Organisatie

Praktijk voor Chinese geneeswijze

Filter op categorie