Activak jeugdvakanties – Spring- en dressuurkamp Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Jij bent al een gevorderde ruiter en wil wel eens kijken hoe je jouw paardrijdskills kan vergroten, maar je weet niet zo goed met wat?

Zomerkampen: Spring- en Dressuurkamp Jij bent al een gevorderde ruiter en wil wel eens kijken hoe je jouw paardrijdskills kan vergroten, maar je weet niet zo goed met wat? Dan is dit zomerkampk misschien wel eens jouw kans!Stap, draf en galop kan je met je ogen dicht en ook zelf je paard opzadelen vormt geen probleem? Dan ben jij echt wel klaar voor een volgende stap. Op dit paardrijkamp laten we je proeven van 5u initiatielessen dressuur of kan je 5u lang de wereld van het springen ontdekken. Op die manier kan je ontdekken of één van deze twee disciplines iets voor jou is en misschien word jij dan binnenkort wel onze nieuwe Belgische kampioen. Zoals echte paardrijdliefhebbers, zullen wij ook helpen met het verzorgen van de paarden.Na een vermoeiende dag, kan je een plonsje nemen in het verwarmde zwembad op het domein. OPGELET:Voor dit kamp moet je een gevorderde ruiter zijn die stap, draf en galop goed beheerst. Activak, zomerkampen die net iets meer zijn dan andere jeugdvakanties !

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 380,00

Waar

Manege t Hoefijzer

Organisatie

Activak vzw

Filter op categorie