ErKriDo presenteert: Stef Kamil Carlens, One man band : nieuwe datum

Stef Kamil Carlens (dEUS, Zita Swoon) klinkt als herboren. Met zijn eerste soloplaat 'Stuck In The Status Quo' maakte Stef Kamil Carlens in 2017 zijn succesvolle rentree in het popcircuit als soloartiest. Sindsdien gaat het bijzonder goed met de Antwerpse liedjeskunstenaar. In 2019 kwam de opvolger 'Making Sense Of Infinity' uit, die door pers en publiek positief onthaald werd. In 2020 kwam de kers op de taart: de bekroning met een Music Industry Award in de categorie 'Beste muzikant'.
In zijn soloshows omringt Stef Kamil zich met een arsenaal aan opmerkelijke instrumenten. Aan zijn voeten een houten basharmonium en percussie van schelpen en belletjes, rechts van hem een torentje vintage synths, orgeltjes en drummachines en rondom rond een reeks bijzondere gitaren.
Het zijn elementen van een kleurrijk biotoop waarin de rijke verbeeldingswereld van zijn songs kan gedijen. Hij kan er sferen mee opzoeken die reiken van bluesy melancholie tot funky vrolijkheid. Stef Kamil staat alleen op het podium, maar bijwijlen lijkt het of er een volledige band staat te spelen!
Dit concert wordt georganiseerd door Erkrido, in samenwerking met GC De Pit en ten voordele van Kom op tegen kanker. Ook mogelijk met Valentijnsdiner, via erkrido@skynet.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 30,00

Filter op categorie