Amelie Albrecht: Zwaar leven

Het eerste volledige programma van deze comédienne pur sang. En ze heeft overal wat op aan te merken. Zorg ervoor dat je kan zeggen dat je er bij was.
Over het leven van de 27-jarige Amelie Albrecht kunnen we kort zijn: niet noemenswaardig. Amelie kreeg haar hele leven te horen dat ze nergens zou komen met haar grote mond en neiging om alles in het belachelijke te trekken. Een eigenschap die haar vroeger voortdurend in de problemen bracht, maar haar in 2018 wel de overwinning van Humo's Comedy Cup opleverde. Sindsdien verdient ze geld door zichzelf te zijn: charmant onverschillig. En toch is het leven er niet bepaald lichter op geworden. Blij moeten zijn omdat je dan toch iets van je leven maakt is ook een opgave.
Guy Mortier omschreef haar als “een pakket waar alles in zit”. We nemen aan dat hij dat als compliment bedoelde, maar we zouden je aanraden om dat zelf niet te proberen herhalen. Tenzij je het pand met roodgloeiende oren wil verlaten. Vrouwen worden meestal niet graag met dozen vergeleken

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 16,00
Basistarief: 16,00 €; 65+: 15,00 €; -26: 10,00 €

Organisatie

Cultuurdienst Buggenhout

Filter op categorie