Tekenatelier voor kinderen (6 tot 8j) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Kinderen zijn van nature kunstenaars. De creativiteit die kinderen uit zichzelf hebben, behouden, voeden en laten groeien, daar gaat het om.
In het tekenatelier vertrekken we steeds vanuit een verhaaltje of vanuit het werk van een grote kunstenaar. Zo wordt de fantasie en creativiteit geprikkeld en gaat jouw kind daarna zelf op onderzoek uit

We experimenteren met allerlei materialen, vertrekkend vanuit de eigen fantasie, waarneming en creativiteit. Het proces vinden we hierbij belangrijker dan het resultaat. Jouw kind ontdekt er ook de grote kunstenaars en leert kijken naar en spreken over het eigen werk en dat van anderen.

In het tekenatelier maken kinderen kennis met verschillende materialen, dragers en technieken. We tekenen met houtskool, potlood, krijt, inkt,... We schilderen met gouache en aquarel. We maken collages met papier en werken ook ruimtelijk met klei, karton en andere materialen.

Een lessenreeks op woensdagnamiddag bestaat uit 10 lessen en kost 125 euro, alle materialen inbegrepen.

Het tekenatelier start op woensdag 20 februari bestaat uit 10 lessen en gaat door telkens van 14u tot 15u30 in jeugdhuis BØBØ, Klaverveld 2 te Buggenhout.

Data:
20 en 27 februari
20 en 27 maart
3 en 24 april
8, 15, 22 en 29 mei

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 125,00
Basistarief: 125,00 €

Waar

Organisatie

LaboArte

Filter op categorie