Cavallo Gitano Gypsy Party Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Cavallo Gitano is een wervelend zigeunerfeest, een totale beleving in de kleurrijke gipsy wereld met “Balkan cocktails”, “Live gipsy muziek”, “luxe Roma BBQ” en een adembenemende “paarden show”.
Acrobatische ruiters uit Bulgarije, Macedonië en Italië doen de mooiste paarden “dansen”. Dressuur, paarden in vrijheid en voltige worden gebracht met Lipizaners, Percherons, Andalousishe en Friese paarden. Niet minder dan 20 van deze edele viervoeters staan in de piste in een theatrale regie en onder begeleiding van schitterende zigeuner muzikanten. De Hongaarse formatie “Kalinka” (Viool, contrabas, accordeon) de Bulgaarse zangeres Emila Kirova en de Belgische tenor Ingmar Ruttens maken van de avond een temperamentvol en onvergetelijk feest.
Cavallo Gitano richt zich naar een familiaal publiek (met uitzondering van zeer kleine kinderen) die uitkijken naar een leuke avond met feest, gastronomie en entertainment. De ideale uitstap tijdens de zomer vakanties.
Deuren vanaf 17u met aperitief, BBQ vanaf 19u, show om 21u, einde show om 22u, sluiting om 23u.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 55,00
Basistarief: 55,00 €; Kind onder de 12 jaar: 25,00 €

Waar

Organisatie

Boxtalino

Filter op categorie