Betaal minder voor groene stroom

Wilt u besparen op uw energiefactuur en tegelijkertijd uw steentje bijdragen aan een beter klimaat? Doe dan mee met de achtste groepsaankoop voor groene stroom en aardgas van de Provincie Oost-Vlaanderen.

 Schrijf u vóór 5 februari 2019 in via www.oost-vlaanderen.be/groenestroom. Inschrijven kan vanaf 3 december 2018 en is gratis en volledig vrijblijvend. U krijgt een persoonlijk aanbod met een prijs, berekend op uw opgegeven verbruik. Is het voorstel interessant, dan accepteert u het aanbod tot en met 30 april 2019. De Provincie regelt de overstap naar uw nieuwe leverancier.

Goedkopere energie via groepsaankoop

Met deze groepsaankoop ondersteunt de Provincie Oost-Vlaanderen haar inwoners bij de overstap naar groene en scherp geprijsde energie. Door een grote groep geïnteresseerden samen te brengen, kan de Provincie een lage prijs bedingen voor groene elektriciteit en gas. De leverancier die tijdens de energieveiling op 5 februari de beste prijs kan bieden, is de winnaar. Hoe meer deelnemers, hoe groter de korting. Bedrijven, zelfstandigen en verenigingen met een beperkt verbruik kunnen ook deelnemen.

Dankzij de vorige groepsaankoop konden meer dan 36.500 Vlaamse gezinnen en meer dan 1.200 bedrijven respectievelijk gemiddeld 206 en 305 euro besparen op hun energiefactuur. Ook dit jaar is het doel om opnieuw zoveel mogelijk Oost-Vlamingen groene, goedkope energie aan te bieden.

Uw gemeente werkt mee

Ook de gemeente Buggenhout ondersteunt dit initiatief. Wie hulp wil bij zijn inschrijving, kan terecht bij het gemeenteloket. Neem zeker uw laatste jaarafrekening mee! Daarin staan immers alle gegevens die we nodig hebben om uw inschrijving in orde te brengen.

Meer info

Gratis infolijn: 0800 76101 (werkdagen van 9 tot 20 uur)

groenestroom@oost-vlaanderen.be

Gemeenteloket: bij de milieudienst tijdens de openingsuren, milieudienst@buggenhout.be

Gepubliceerd op maandag 3 december 2018 9 u.