Coördinator uitvoering

Wij zijn op zoek naar een coördinator uitvoering. U coördineert de werking van de Technische Uitvoeringsdiensten en stuurt een team aan van ploegbazen, ploegverantwoordelijken en arbeiders. U draagt bij tot het onderhoud en de verfraaiing van de gemeentelijke infrastructuur en het openbaar domein.

Verloning volgens de weddeschaal van de lokale besturen B1–B3 en tal van extralegale voordelen (maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, flexibele uurregeling, opleidingsmogelijkheden, aantrekkelijk verlofstelsel). Beroepservaring van diensten uit de privésector of als zelfstandige wordt in rekening gebracht indien zij relevant is voor de functie.

Voor wie?

U bent in het bezit van een bachelordiploma met een technische achtergrond of gelijkgesteld. Leidinggevende- of ervaring met het werken op openbare domeinen is een pluspunt.

Procedure

Solliciteer voor 8 maart 2020 via https://www.jobsolutions.be/register/5115. Voeg een kopie van je diploma en een bewijs van goed gedrag en zeden toe.

Meer info

Meer informatie over deze functie, het bijhorende functieprofiel en een persoonlijke loonsimulatie kan u verkrijgen via personeelsdienst@buggenhout.be.

ör

Deel deze pagina

woensdag 12 februari 2020