Feestweekend GC De Pit

Het is lang geleden dat we nog zo naar september hebben uitgekeken. Dit jaar hebben we een jubileum te vieren want GC De Pit bestaat 20 jaar.

Na de Grote Verplichte Stilte door corona willen we de deuren met veel gedruis opengooien. Dat doen we met een feestweekend waarin we u een uitgebreid aanbod serveren.

Op zaterdag 18 september tonen we op één avond hoe divers het concertaanbod zal zijn: anderstalig en van eigen bodem, vitaal en intiem, kleppers van nu en straks. In 2019 kwam ‘Het Zesde Metaal’ met ‘Skepsels’, hun vijfde album waarop de groep rond Wannes Cappelle helemaal tot wasdom kwam. Hun tournee werd gekortwiekt maar in GC De Pit tonen ze hoe groots een kleine zaal kan zijn. Maak u klaar voor hun triomfantelijke terugkeer. Een unieke kans om ze nog eens in een intieme setting te zien.

Op zondag 19 september valt er wat te beleven voor kinderen van alle leeftijden. In de namiddag speelt Von Kapp ten dans. Deze bende lolboeken staat onder leiding van Dimitri Leue. Perfect voor wie voor het eerst naar een echt rock-‘n-roll groepje wil gaan kijken, of voor wie een beetje vergeten is hoe muzikanten er van dichtbij uitzien. Of u nu vijf jaar of vijfentachtig bent, dit zal u gegarandeerd deugd doen.

Dimitri Leue heeft energie voor 10. ’s Avonds bewijst hij dat hij ook zonder orkest behoorlijk op uw heupen kan werken. Met de vertelling ‘Kunst mijn kloten’ gaat Dimitri op zoek naar Kunst en al zijn betekenissen. Humor en woordspelletjes voor de waardezoeker.

Voor meer informatie en reservaties kan u steeds bij de vrijetijdsbalie terecht.

Gepubliceerd op maandag 30 augustus 2021 14 u.