Fietsbieb

Fietsbieb Waas en Dender is een project van beweging.net Waas en Dender. Met dit project wil beweging.net fietsen bij en met kinderen promoten en bevorderen. Maar kinderen groeien snel, en telkens een nieuw fietsje kopen voelt u snel in uw beurs en is niet voor iedereen weggelegd. Het delen van kinderfietsen is goedkoper en zorgt er voor dat fietsjes langer kunnen gebruikt worden. Door lid te worden van de Fietsbieb kan u altijd beschikken over een goed onderhouden kinderfiets die aangepast is aan de grootte van uw (klein)kind.

Elke vierde zaterdag van de maand kan u op het kerkplein tussen 10u en 12u terecht voor de Fietsbieb. Meer informatie en het aanbod kan u terugvinden op deze pagina.

Bedrag

Enkel leden van de Fietsbieb kunnen gebruik maken van de kinderfietsen. Lid worden kan eenvoudig via de website (http://www.fietsbieb.be/) of tijdens een ontleenmoment en kost 20 euro per jaar voor één fiets (fietsgeld). Tijdens dit jaar kan de gebruiker het fietsje steeds inwisselen voor een ander/groter exemplaar. Wie een kinderfiets in goede staat aan de Fietsbieb schenkt heeft recht op één jaar gratis lidmaatschap.

Naast het fietsgeld (lidmaatschap) vraagt de Fietsbieb een éénmalige waarborg van 20 euro. 

Meer info

Een overzicht van veelgestelde vragen over de Fietsbieb kan u hier terugvinden. 

Deel deze pagina

woensdag 10 januari 2024