Fotowedstrijd GAMN

De Gemeentelijke Adviesraad voor Milieu en Natuur organiseert in samenwerking met lokaal bestuur Buggenhout haar derde fotowedstrijd. Via deze weg hopen wij uw mooiste plekje in Buggenhout te leren kennen.

De wedstrijd loopt tot 30 september 2019 en heeft als thema: 'mijn mooiste plekje in Buggenhout’. Laat zien hoe prachtig en divers de natuur in ons dorp is en wat u allemaal al wandelend of per fiets kan ontdekken. Steeds met respect voor de omgeving en genietend van: een pittoresk plaatsje ,een uniek pleintje, een uitkijkpunt, een idyllisch plekje, een steegje, een kabbelend beekje, een prachtig paadje, een verrassend hoekje, een grasberm en nog zoveel meer.

De foto's moeten genomen worden, op een plaats, die voor iedereen toegankelijk is, in Buggenhout. Deelnemen is gratis en er zijn prijzen te winnen.

Stuur voor 30 september uw beste foto’s (max. 3) naar fotowedstrijdGAMNBuggenhout@gmail.com met daarbij uw contactgegevens (naam, adres, email, telefoon, geboortedatum indien jonger dan 16 jaar) en informatie over de foto (locatie, titel en datum). Foto’s moeten genomen worden in Buggenhout, door inwoners van Buggenhout, tussen 1 mei en 30 september 2019.

Kwaliteitseisen foto: JPEG, minimum 6 megapixels, 3x2 of 4x3, bestandsgrootte maximum 15 MB. Meer info en wedstrijdreglement: www.buggenhout.be onder Activiteiten.

Gepubliceerd op maandag 6 mei 2019 11 u.