Groepsaankoop zonnepanelen via vzw Bea

Energiehuis vzw BEA organiseert samen met lokaal bestuur Buggenhout een groepsaankoop voor zonnepanelen. Inschrijven kan vanaf 9 maart 2020.

Zonnepanelen waren nooit goedkoper dan nu. Voor 4 500 EUR(*) (incl. 6% btw voor een bestaande woning) hebt u een kwalitatieve installatie die u volledig jaarlijks elektriciteitsverbruik voor de volgende 30 jaar dekt. Zonnepanelen verdienen zich vandaag dan ook al terug in 5 à 6 jaar. Wie voor eind 2020 een installatie op het dak legt, kan nog gedurende 15 jaar gebruik maken van het systeem van de terugdraaiende teller.

Door samen aan te kopen ligt de prijs een heel stuk lager en zal er toch een uitstekende kwaliteit worden geboden. Uniek in dit aanbod is bovendien dat de omvormer van de installatie batterij-compatibel is. Dat wil zeggen dat u zonder bijkomende kosten uw installatie kan uitbreiden met batterijopslag, nu of later.

Wij organiseren een infosessie hierover op woensdag 25 maart om 20u in de Raadzaal van Het Gemeentehuis.

Meer inlichtingen en vrijblijvend inschrijven kan via www.energiegroepsaankoop.be/bea-zonnepanelen.

* : dit is de kostprijs in de groepsaankoop voor een gemiddelde installatie van 4 kWp op een bestaande woning, goed voor de productie van het gemiddeld Vlaams elektriciteitsverbruik per gezin per jaar

Gepubliceerd op woensdag 19 februari 2020 12.30 u.