Gidsen

Deze website heeft ook een Bedrijvengids en een Verenigingengids. Van onze oude website en van de ervaring van andere gemeenten weten we dat dit populaire modules zijn.

De gegevens van de Bedrijven en Verenigingen in deze beide gidsen worden door de respectievelijke bedrijven en verenigingen zelf aangemaakt en bijgehouden. Zo hopen we er zeker van te zijn dat deze gegevens steeds accuraat zijn, want wie beter kan dit correct bijhouden dan deze organisaties zelf.

Bedrijven en verenigingen hebben voldoende ruimte op de website om zichzelf omstandig voor te stellen.

Voor wie?

Alle bedrijven en verenigingen uit Buggenhout en omstreken kunnen hun plaats krijgen op deze website voor zover ze zich aan behoorlijke gedragsregels houden.

Wenst u zich te registreren om in één van deze gidsen opgenomen te worden dan kan dat hier voor bedrijven en hier voor verenigingen.

Procedure

Bij de registratie van een bedrijf of vereniging wordt de organisatie in de gegevensbank van de website opgenomen en wordt het e-mailadres van de respectievelijke beheerder genoteerd.

Uw organisatie verschijnt dan in één van de gidsen en bij het klikken op de knop 'Klik hier om uw gegevens aan te passen!' wordt er een mail verstuurd naar dat adres met een 24-uur geldige link waarmee er toegang verleend wordt tot deze gegevens.

U kan dan in de tab 'Algemeen' een omstandige beschrijving, contactgegevens zoals adres, telefoonnummers, e-mailadres, links naar uw eigen website, Facebookpagina of Twitter account, enz.. en de gegevens van een contactpersoon voor uw bedrijf of van de voorzitter, secretaris of ander contact voor uw vereniging toevoegen en beheren.

In de tab 'Media' kan u een foto en een bijlage opladen en toevoegen.

In de tab 'Meta' kan u sleutelwoorden toevoegen zodat Google u hier ook snel kan vinden.

PIP :

De respectievelijke beheerder van de bedrijfs- of vereniginggegevens wordt tijdens de registratie meteen ook opgenomen als gevolmachtigde voor de PIP van het bedrijf of vereniging.

Hierdoor kan hij meteen ook de documenten en andere items van deze box voor zijn bedrijf of vereniging consulteren.

Meer uitleg over de PIP vindt u hier.

Meer info

Bij de opening van deze website op 30 augustus '18 werden een aantal bedrijven en verenigingen in de respectievelijke gidsen opgenomen op basis van historisch bijgehouden gegevens. Deze werden met heel veel toewijding en zo goed mogelijk bijgehouden maar we kunnen niet echt de volledige accuraatheid garanderen. Dit is zeker het geval voor verenigingen die geen KBO nummer hebben.

Deel deze pagina

donderdag 13 juni 2019