Heropening BIB op 23 juni

Vanaf dinsdag 23 juni zal de hoofdbibliotheek in Buggenhout de deuren weer openen. Voorlopig werken we enkel op afspraak.

Per half uur zullen er maximaal 15 personen de BIB kunnen bezoeken. Een afspraak kan u online maken of via de telefoon. Uiteraard zal er bij elk bezoek rekening gehouden worden met de nodige veiligheidsmaatregelen. In de tussentijd blijft de mogelijkheid bestaan om in Buggenhout en Opdorp gebruik te maken van de afhaaldienst

Ook de openingsuren wijzigen. De BIB zal de komende tijd open zijn op afspraak op dinsdag van 14 tot 19 uur, op woensdag van 10 tot 12 en van 14 tot 16 uur en dan verder op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10 tot 12 uur.

Vakantie en activiteiten

De wijkposten Opstal en Opdorp sluiten van 1 tot 21 juli. Beiden gaan opnieuw open vanaf woensdag 22 juli en zullen vanaf dan gewoon open zijn.

Tijdens de zomermaanden organiseert de BIB een aantal activiteiten. Voor volwassenen is er ‘Verrassingen in de valies’ en voor kinderen en jongeren hebben we de leuke zomeractie ‘Bestemming: BIB!’. Daarnaast is er de jaarlijkse zoektocht naar de Schat van Vlieg en op donderdag 19 augustus organiseren we een workshop ‘Scratch: Leren programmeren voor kinderen'.

Alle informatie over de werking van de BIB en de aankomende activiteiten is hier terug te vinden. Via deze link kan u een afspraak maken.

Gepubliceerd op woensdag 17 juni 2020 9 u.