Juiste ophaalkalenders regio Dendermonde-Wetteren op komst

Inwoners van het Verko-werkingsgebied die nog geen of een verkeerde editie van de afvalkalender hebben ontvangen, zullen de komende weken een juist exemplaar krijgen.

Heel wat inwoners in de regio Dendermonde-Wetteren hebben geen of een verkeerde afvalkalender ontvangen. De koerier die verantwoordelijk is voor de logistiek verontschuldigde zich al eerder voor de fouten en leverde in de eindejaarsperiode inspanningen om de juiste kalenders te bedelen, maar die maatregelen blijken ontoereikend. Verko heeft daarom opnieuw met het koeriersbedrijf aan tafel gezeten om dringend op een oplossing aan te sturen.

Inwoners van Berlare, Buggenhout, Lebbeke, Melle, Wetteren en Wichelen die een melding doen of deden, omdat ze de kalender niet hebben gekregen of een verkeerde editie ontvingen, zullen binnen de week na hun melding alsnog een juist exemplaar krijgen. Meldingen kunnen worden doorgegeven via ombudsdienst@dds-verko.be.

U kan de ophaaldata steeds raadplegen via onze website of u kan steeds een exemplaar ophalen aan de onthaalbalie in Het Gemeentehuis.

Gepubliceerd op dinsdag 14 januari 2020 10.30 u.