Kom naar de TV OOST vertellingen op 4 juli

Voor de vierde keer op rij houden de TV OOST vertellingen halt op het kerkplein in Buggenhout. De formule is nog steeds hetzelfde: TV OOST filmt, een interessante gast vertelt en het publiek geniet.

 Dit jaar hebben we Jeron Dewulf te gast op donderdag 4 juli. Deze stand-up comedian is bij het grote publiek vooral bekend als ‘Foute vriend’ uit het gelijknamige televisieprogramma. Daarnaast is hij ook acteur en speelde hij in o.a. Familie, Wittekerke en Mega Mindy. Ook improvisatietheater is aangevinkt op zijn lijst met talenten. Zijn veelzijdigheid is een grote troef waar u ongetwijfeld kennis mee zal maken tijdens de TV OOST vertellingen.

U bent welkom op donderdag 4 juli. De voorstelling start om 20u en is gratis. U hoeft enkel uw stoeltje mee te brengen. De voorstelling vindt plaats op het kerkplein in het centrum, bij regenweer verhuizen we naar de raadzaal in Het Gemeentehuis. Brouwerij Dilewyns is aanwezig om u een gratis biertje aan te bieden tijdens de vertellingen.

Denk eraan dat er parkeerverbod geldt op het kerkplein die dag. 's Avonds zal de Kerkstraat afgesloten worden. Het verkeer moet dan omrijden via de marktomleiding.

 

Gepubliceerd op vrijdag 7 juni 2019 18 u.