Krapstraat

Lokaal bestuur Buggenhout, Farys en Aquafin slaan de handen in elkaar voor riolerings- en wegenwerken in de Krapstraat, Breemstraat, Beukenstraat, Kuipstraat, Visgracht, Lindebos, Hofkwartier, Dreef en Rauwenbos.

In alle straten komt een nieuw, gescheiden rioleringsstelsel. Het grachtenstelsel van Visgracht tot Kuipstraat wordt volledig aangepast en de Krapstraat wordt veiliger ingericht. Ook pakken we het kruispunt Krapstraat – Hanenstraat – Hauwerstraat – Beukenstraat aan.

Vanaf 15 november wordt er al gewerkt aan de Visgracht en Kuipstraat. Vanaf januari 2022 starten de werken en is de Krapstraat tot het einde van het jaar enkel te bereiken voor bewoners en leveranciers. Er worden omleidingen voorzien. Deze variëren naargelang de verschillende fases van de werken.

Financiële tussenkomst afkoppelingswerken

U kan hiervoor een financiële tussenkomst aanvragen via deze link. U kan onderaan deze pagina de informatiefolders voor een (half)open en gesloten bebouwing downloaden.

Meer info

Surf naar www.aquafin.be/Particulieren/Waar-werken-we/22856

Inwoners van Buggenhout die vragen hebben, kunnen terecht bij het Aquafin contactcenter: 03 450 45 45 of contact@aquafin.be (op werkdagen van 8 tot 17 uur).

Deel deze pagina

donderdag 14 oktober 2021