Lindeboom voor campus Groenlaan

Campus Groenlaan heeft er sinds donderdag een nieuwe boom bij. En dat kadert ook in het Vlaams Kampioenschap tegelwippen.

Het Vlaams Kampioenschap tegelwippen is van start gegaan en ook het lokaal bestuur wil hier het goede voorbeeld geven. Daarom werd er een deel van campus Groenlaan onthard en werd er druk getegelwipt. Dat had een belangrijke reden namelijk de komst van een mooie Lindeboom. Na voorbereidende werken door onze technische uitvoeringsdienst was het donderdag 13 april tijd voor het echte werk en werd de boom geleverd. Onze arbeiders en groendeskundige zorgden ervoor dat alles vlot verliep en dus siert vanaf nu een nieuwe boom campus Groenlaan.

Leuk weetje is dat deze boom bij onze medewerkers de naam ‘Jordiboom’ kreeg. Ploegbaas logistiek Jordi Stallaert won deze boom namelijk bij een wedstrijd van Openbaar Groen. Binnenkort zal er ook een picknickbank ge├»nstalleerd worden naast de boom. Hiermee is voor ons de start van het Vlaams Kampioenschap tegelwippen gegeven. Maar ook burgers kunnen hieraan deelnemen. Door zelf te gaan ontharden en de tegels door te geven via www.vk-tegelwippen.be maken zij kans op mooie prijzen. We hopen dus dat Buggenhout aan het tegelwippen gaat.

Gepubliceerd op vrijdag 14 april 2023 15 u.