Aanmelden

Door aan te melden op de website worden uw profielgegevens uit uw Persoonlijke InformatiePagina, hier ook PIP genoemd, opgehaald en gebruikt bij het invullen van formulieren. U heeft dan meteen ook toegang tot uw PIP waarmee u uw eigen profielgegevens kan beheren.

Deze gegevens bevinden zich op de servers van het gemeentebestuur en worden ook gebruikt door andere interne toepassingen zodat wij steeds met door uzelf beheerde en up-to-date gehouden gegevens werken. Zij bevatten enerzijds gegevens die vanuit het rijksregister (bevolkingsgegevens) dagelijks worden bijgehouden en anderzijds gegevens die u zelf in uw PIP kan en moet beheren.

De gegevens uit het rijksregister zijn:

  • rijksregisternummer;
  • naam en voornaam;
  • domicilieadres.

Gegevens die u zelf beheert zijn:

  • e-mailadres;
  • telefoonnummers;
  • bijkomende adressen;
  • ...

Om met succes te kunnen aanmelden moet er minstens één e-mailadres en minstens één telefoonnummer in uw PIP ingevuld zijn.

Daarom wordt u, bij het aanmelden en wanneer één van deze laatste gegevens ontbreekt, meteen naar uw Persoonlijke Informatiepagina omgeleid.

De Persoonlijke Informatiepagina wordt hier toegelicht.

 

Voor wie?

Voor alle inwoners van Buggenhout.

Ook voor niet-inwoners indien de relatie met het lokaal bestuur van Buggenhout dit vereist. Bijvoorbeeld als u een personeelslid bent, u heeft recent nog in Buggenhout gewoond, u heeft een specifiek dossier lopen bij het lokaal bestuur, enz ...

Een profiel bij het lokaal bestuur van Buggenhout kan u hier aanvragen.

Regelgeving

Het lokaal bestuur van Buggenhout verwerkt uw gegevens conform de GPDR regelgeving en de specifieke machtigingen van een Lokaal Bestuur.

Meer info

SSO of Single Sign On betekent dat door het eenmalig aanmelden met de eID u meteen toegang heeft tot alle door deze aanmeldmethode beschermde onderdelen van de website zoals uw PIP, digitale formulieren, extranet, ...

Door een technisch probleem dat nog moet worden opgelost door onze software leveranciers en FEDICT is deze functionaliteit vandaag nog niet beschikbaar.

U moet helaas nogmaals een eID aanmeldmethode gebruiken voor toegang tot verschillende onderdelen.

Er werd ons evenwel verzekerd dat dit probleem dit jaar (2018) nog wordt opgelost en op deze website beschikbaar gesteld.

Onze excuses voor het - voorlopige - ongemak.

 

Deel deze pagina

woensdag 5 september 2018