Lokaal bestuur helpt handelaars via webshop

De coronacrisis heeft grote economische gevolgen. Ook op lokaal niveau zijn die voelbaar en daarom willen we onze lokale handelaars steunen.

Sinergio ontwikkelde een platform dat lokale handelaars een eigen ‘webshop’ aanbiedt. Een mooi initiatief en daarom besliste lokaal bestuur Buggenhout om dat te ondersteunen. Dankzij de financiële steun van het lokaal bestuur kunnen onze handelaars gratis inschrijven op dit platform. Het lokaal bestuur betaalt dus de inschrijvingskosten, de administratieve kosten zijn voor rekening van de handelaar. De handelaars zullen als verkoper getoond worden in een overzicht op buggenhoutshopt.be. Via deze weg kunnen zij hun producten online aanbieden en hun merk in de kijker zetten. Singerio zorgt voor de begeleiding zodat de verkopers hun eigen online marktplaats vlotjes kunnen uitbouwen. Ook voor de burger is dit handig. Op die manier krijgt u immers meteen een overzicht van de producten die de lokale handelaars online aanbieden op één plaats.

Interesse? Neem dan contact op met Sinergio via info@sinergio.be. Een kijkje nemen op buggenhoutshopt.be kan door te klikken op https://www.buggenhoutshopt.be/.

Gepubliceerd op donderdag 23 april 2020 8.40 u.