Melding Hoge Jan op 14 sep 2023

Info

Categorie
Verkeershinder, signalisatie, ...
Datum
donderdag 14 september 2023
Straat
Hoge Jan 
Status
Uitgevoerd
Omschrijving
Beste, Het verkeer loopt hier regelmatig vast en er groeit meer frustratie onder de chauffeurs en bewoners. Dit omdat de uitwijkstroken niet goed opvallen. Hierdoor wijken chauffeurs uit in de graskant of de opritten. Hierdoor wordt de graskant en dus ook de waddy's stuk gereden. Ook zie je aan de kanten van de opritten dat daar de grond helemaal stuk gereden is. Mogelijke oplossingen zouden zijn; de uitwijkstroken in fluo-geel schilderen alsook de bijhorende borden. Ook kan men paaltjes (met reflector) zetten in de graskant aan de opritten zodat ze daar niet steeds de grond uitrijden op de hoeken.
T.h.v. huisnummer 35 staat een laag betonnen muurtje van de riolering vlak naast de weg. Dit wordt al overgroeid door het gras. Het is een kwestie van tijd vooraleer dat daar een zwaar ongeval gebeurd.
T.h.v. huisnummer 45-47 hebben de bewoners de waddy zelf toe gegooid om hun auto voor de deur te kunnen parkeren. Is dit toegestaan?
Antwoord

Beste,


Bedankt voor de melding.


Deze wort doorgestuurd naar de dienst mobiliteit om te bekijken wat er kan verbeteren. Onze dienst wegen zal de putten naast het wegdek vullen.


Mvg,


het technische team