Melding Heibos op 19 mrt 2020

Info

Categorie
Verkeershinder, signalisatie, ...
Datum
donderdag 19 maart 2020
Straat
Heibos .
melding-detail-dt-location-bus
.
Status
Uitgevoerd
Omschrijving
Al 10 jaar wandel ik met mijn honden in het straatje Heibos. Een rustige straat waar mijn honden en ik even konden ontspannen. Sinds dat de gemeente een fietsstraat langs de spoorweg heeft gemaakt en van Heibos een wandelstraat heeft gemaakt, is het onmogelijk om nog ontspannen te wandelen. Vroeger zag ik 1 auto op de maand, nu 10 op 5 minuten. Zelfs nu, in Coronatijd, vinden mensen het nodig om door het straatje te scheuren. Alle verwensingen, toeterende auto’s en langsscheurende auto’s omdat mijn oude hond niet snel genoeg stapt, zijn niet meer te tellen. Ontspannen is er dus niet meer bij. Mijn vrees is niet of ik op een dag een ongeluk zal tegenkomen, maar wanneer ik en mijn honden zullen omver gereden te worden.
Dan maar langs de Brandstraat naar een veiligere straat, zou je denken. De Brandstraat is een autostrade geworden. Ik nodig je uit om hier op spitsmomenten langs de kant van de weg te lopen, hetgeen voor een aantal mensen een noodzaak is. Een voetpad zou echt geen overbodige luxe zijn.
Resultaat, mijn honden zijn doodsbang om te gaan wandelen, ik moet hen meetrekken, verliezen hun eetlust en worden ziek. Ook ik ervaar veel stress om met hen buiten te gaan en om hen zo ongelukkig te zien. Met Corona is er voldoende stress, dus een ontspannende wandeling zou welkom zijn.
Dank je wel Buggenhout om van een veilig straatje een onveilige straat te maken.
Antwoord

Beste,


Uw melding wordt doorgegeven aan de bevoegde persoon.


Alvast bedankt voor de info.


het technische team