Tournée Minérale

Tournée Minérale is terug! Met deze campagne roepen Stichting tegen Kanker en VAD/De Druglijn alle Belgen op om een maand lang geen alcohol te drinken.

Een glas wijn bij het eten, een pint na het sporten: voor velen maakt het deel uit van de dagelijkse routine. In 2013 dronk 82% van de Belgen alcohol, ook al brengt dat nogal wat risico’s met zich mee. Het beïnvloedt uw gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Het heeft ook impact op uw veiligheid en op uw gedrag.

Tournée Minérale werd in geen tijd een begrip. Dus gaan we in februari 2020 voor een vierde editie. Hopelijk samen met u! Het maakt niet uit of u nu voor de eerste keer meedoet, of al vaker een maand alcoholvrij door het leven ging. Een maand stilstaan bij uw alcoholgebruik, levert u alleen maar voordelen op.

Ga met ons de uitdaging aan en drink in februari een maand lang geen alcohol. Zo ervaart u wat een maand zonder met u doet. Het is niet zozeer een kwestie van uzelf iets te ontzeggen: u wint er vooral bij. U kan de uitdaging ook per team aangaan. Lokaal bestuur Buggenhout heeft alvast een team aangemaakt waar u zich bij kan aansluiten. Dat kan via deze link. Ga dus samen met ons voor een alcoholvrije maand!

Gepubliceerd op vrijdag 24 januari 2020 11.30 u.