Vaccinatiecentrum

Inwoners van Buggenhout, Zele en Hamme moeten zich laten vaccineren in sporthal Meulenbroek in Hamme. U mag een begeleider meenemen naar het centrum indien u dat wenst. Bijvoorbeeld als u minder mobiel bent, de taal niet goed begrijpt, ondersteuning nodig heeft,…

Het vaccinatiecentrum bevindt zich in sporthal Meulenbroek, gelegen op de Vrijetijdssite Kaaiplein (Kaaiplein 32). Kies voor 'Kaaiplein, 9220 Hamme' als adres in uw gps (zonder huisnummer). Volg ter plaatse de pijlen. De route is bewegwijzerd vanaf de invalswegen N41 en N446.

De hoofdingang van de sporthal wordt niet gebruikt als ingang voor het vaccinatiecentrum. Op de parking van de sporthal is een duidelijke bewegwijzering voorzien naar de ingang van het vaccinatiecentrum. De ingang kan u bereiken via de (linker) zijkant van de sporthal.

Met het openbaar vervoer

  • Het vaccinatiecentrum ligt op wandelafstand van de bushaltes (ca. 1 km). U kiest halte Roodkruisstraat (lijn 91 - 92 - 99) en halte Marktplein (lijn 92).
    Volg de voetweg in de Meulenbroekstraat t.h.v. VDAB om snel bij het vaccinatiecentrum te geraken.
  • U kan de trein nemen in het station van Buggenhout. Spoor 2: trein richting Zeebrugge Dorp, stopt in Dendermonde. In Dendermonde gaat u dan naar Perron 2, bus 92 richting Sint-Niklaas, deze komt aan in Hamme Roodkruisstraat op wandelafstand van vaccinatiecentrum (13 minuten wandelen, 1.1km).

Met de wagen

Komt u met de auto? Kies voor 'Kaaiplein, 9220 Hamme' als adres in uw gps. Volg ter plaatse de pijlen. U kan parkeren op:

  • de parking aan de voorkant van de sporthal.
  • de parking op het Kaaiplein (ter hoogte van de kaaimuur).

Tijdens de openingsuren van het vaccinatiecentrum is er permanent een parkeerwachter op de parking. De parkeerwachter ziet toe op een goed en veilig verloop van aankomende en vertrekkende wagens. Als er geen parkeerplaatsen meer zijn op het terrein rond het vaccinatiecentrum, verwijst de parkeerwachter u naar de parkeerplaatsen op de parking ter hoogte van het Kaaiplein. Het is verboden om te parkeren op de bermen langs de toegangswegen op de vrijetijdssite Kaaiplein. De parking aan de nieuwe hoofdingang van de sporthal is voorbehouden voor de arts, het medisch personeel en de medewerkers.

Personen met een beperking kunnen parkeren op de voorbehouden parkeerzone net voor de sporthal, dichtbij de ingang van het vaccinatiecentrum. Zolang er plaats is en na toestemming van de parkeerwachter, mogen ook personen die moeilijk kunnen stappen, zich parkeren op deze parking. Voor personen met een beperking of die moeilijk kunnen stappen, zijn er rolstoelen voorzien.

Met de fiets

Er zijn twee fietsenparkings:

  • Aan de zijkant van de parking voor personenwagens van bezoekers.
  • Ter hoogte van de parking voor personen met een beperking (voorzijde sporthal).

Deel deze pagina

donderdag 18 maart 2021