Vaccinatiecentrum

Voor vaccinatie kan u terecht in het vaccinatiecentrum Dender Boonwijk, Serbosstraat 8, 9200 Dendermonde. Ook kinderen (5-11 jaar) kunnen in dit vaccinatiecentrum terecht voor vaccinatie. Er is geen afzonderlijk kindervaccinatiepunt meer open. 

U mag een begeleider meenemen naar het centrum indien u dat wenst. Bijvoorbeeld als u minder mobiel bent, de taal niet goed begrijpt, ondersteuning nodig heeft,…

Bereikbaarheid

Kies in uw gps voor 'Serbosstraat 8, 9200 Dendermonde' als adres. Volg ter plaatse de pijlen. 

  • Vanuit Schoonaarde, Mespelare, Oudegem, Appels, Dendermonde-centrum, Grembergen en Baasrode: Via Leopoldlaan, Geldroplaan, Burgemeester Portmanslaan, Paardentrapstraat, Boonwijkstraat, Diepestraat, Serbosstraat.
  • Vanuit Sint-Gillis: via Sint-Gillislaan, Geldroplaan, Burgemeester Portmanslaan, Paardentrapstraat, Boonwijkstraat, Diepestraat, Serbosstraat.

U kan parkeren op

  • het plein voor het centrum.
  • in de omliggende straten.

Personen met een beperking

Personen met een beperking kunnen parkeren op voorbehouden plaatsen op het plein voor de ingang van het vaccinatiecentrum, dichtbij de ingang. 

Voor personen met een beperking of die moeilijk kunnen stappen, zijn er rolstoelen voorzien. Geef een seintje aan de steward en deze brengt de rolstoel tot bij u of tot aan uw auto. Beschikt u zelf over een rolstoel? Breng deze dan gerust mee. 

Een begeleider kan niet enkel instaan voor vervoer, maar kan ook samen met u het traject doorlopen. U hebt daarvoor geen speciaal attest nodig.

Deel deze pagina

dinsdag 10 mei 2022