Verscherpte coronamaatregelen voor kringloopwinkels en recyclageparken

Vanaf zaterdag 27 maart 2021 zullen onze kringloopwinkels en recyclageparken de hele maand open zijn op afspraak. Voor de kringloopwinkels kan een afspraak telefonisch. Voor de recyclageparken kan de reservatie enkel online gebeuren.

De verscherpte coronamaatregelen die het Overlegcomité op woensdag 24 maart heeft genomen, hebben ook een invloed op de dienstverlening van Verko, meer bepaald op de kringloopwinkels en recyclageparken.

Kringloopwinkels

Vanaf zaterdag 27 maart 2021 kunnen bezoekers enkel nog na een telefonische afspraak langskomen in de kringloopwinkels in Appels en in Wetteren. Wie spullen wil kopen of komen brengen in Appels dient een afspraak te maken op het nummer 052 25 18 30. Voor Wetteren kan dit op het nummer 09 366 14 27. Beide winkels aanvaarden 7 bezoekers per half uur. Wie herbruikbare goederen komt brengen, kan dit aan de rode poort van het magazijn. We voorzien hiervoor slechts één klant per kwartier. De andere coronamaatregelen blijven nog steeds van kracht.

Recyclageparken

De recyclageparken blijven open, maar zijn enkel toegankelijk op afspraak. Dit geldt vanaf volgende week ook op woensdag en donderdag. Een afspraak maken kan via https://reservatierecyclagepark.dds-verko.be/

Het maken van een telefonische afspraak voor de kringloopwinkels en een online reservatie voor de recyclageparken zijn maatregelen die minstens gelden tot en met 25 april 2021.

Gepubliceerd op donderdag 25 maart 2021 9.25 u.