Week van de kinderopvang

Van 11 tot 17 oktober 2021 vieren we de week van de kinderopvang. Een uitgelezen moment om alle medewerkers in de kinderopvang in de bloemetjes te zetten.

Als thema werd dit jaar gekozen voor 'Kleine stapjes, grote sprongen'. Met deze boodschap willen we alle medewerkers in de kinderopvang een hart onder de riem steken en onze waardering tonen voor het fantastische werk dat ze leveren. Niet alleen in deze uitzonderlijke coronatijden maar elke dag opnieuw, jaar in jaar uit, staan zij klaar om kinderen van een fijne en warme opvang te voorzien. Dagelijks bouwen zij mee aan de toekomst van zoveel kinderen in Vlaanderen. De kleine stapjes die daar worden gezet, kunnen doorgroeien in buitengewone sprongen. Vandaar, bedankt toekomstmakers!

En waarom niet meteen een persoonlijke 'dankjewel' uitsturen naar alle kinderbegeleiders op het grondgebied van onze gemeente? Schrijf een compliment op een briefje voor onze begeleiders, geef het mee met uw kind of geef het zelf af en breng met dit kleine gebaar warmte in onze kinderopvang want iedereen krijgt graag een complimentje.

U kan kaartjes en affiches terugvinden op de diverse locaties van de kinderopvang van het lokaal bestuur. We hopen op heel wat leuke kaartjes en briefjes in de week van 11 tot 17 oktober.

Gepubliceerd op dinsdag 5 oktober 2021 11 u.