Week van de mobiliteit

Ook in 2019 zetten we Vlaanderen weer #goedopweg tijdens de Week van de Mobiliteit, van 16 tot 22 september. Samen met u!

De Week van de Mobiliteit is hét festival van de duurzame mobiliteit. Tal van acties en initiatieven doen ons stil staan bij ons verplaatsingsgedrag en laten proeven van de alternatieven. Want wie de overstap maakt ontdekt zelf de voordelen van het stappen, trappen, trein/tram/bus of autodelen. ‘De Week’ is vooral een ‘vrij podium’ voor elke mobiliteitsactie met de buurt, de school, organisatie of bedrijf. Zo kan echt niemand er naast kijken! Organiseert u zelf iets of zoekt u inspiratie? Dan kan u op https://www.duurzame-mobiliteit.be/week-van-de-mobiliteit/over-de-week terecht.

Bevraging mobiliteit in uw buurt

Naar aanleiding van de week van de mobiliteit (16 - 22 september) lanceert Autodelen.net en KVLV in samenwerking met VVSG een bevraging over mobiliteit in je buurt.

Wilt u uw stem laten doorwegen op het mobiliteitsdebat? Dan is dit uw kans!

Hoe verplaatst u zich meestal en wat is er in uw buurt nodig zodat dat (nog) vlotter kan? Dat zijn vragen waarop we via een enquête bij alle inwoners een antwoord willen. Met die informatie kunnen we aan slag om na te denken over de mobiliteit van morgen. De bevraging loopt via https://www.vvsg.be/Bevraging-mobiliteit-in-uw-buurt. Deelnemers maken kans op één van de tien bonnen ter waarde van 50 euro.

 

Gepubliceerd op maandag 2 september 2019 8.25 u.