Werken in Opdorp

Op maandag 13 januari 2020 starten de werken in de Lijneveldstraat. Deze werken worden uitgevoerd in opdracht van Aquafin, Farys en lokaal bestuur Buggenhout en zullen in vier fasen verlopen.

In de eerste fase wordt de Lijneveldstraat, inclusief kruispunt met Hoogweg en Vierbunderstraat, aangepakt.

De werfzone bevindt zich in de Lijneveldstraat tot en met het kruispunt Hoogweg – Vierbunderstraat. Tijdens deze werken zal het doorgaand verkeer omgeleid worden via de Houtenmolenstraat die ook éénrichting wordt. Inrijden kan via de Lijneveldstraat. De omleiding via Houtenmolenstraat loopt verder via Holstraat die ook éénrichting wordt. In de Handelstraat is verkeer in beide rijrichtingen toegestaan. Sportveldstraat wordt éénrichting. Plaatselijk verkeer is toegestaan in de Vierbunderstraat via de Grote Kouterbaan of Hoogweg. Plaatselijk verkeer voor de Akkerstraat zal via de Houtenmolenstraat de omleiding moeten volgen aangezien Akkerstraat ook éénrichting wordt.

Deze werken zullen ongeveer vier maanden duren. Daarna volgt Hoogweg, Zeveneikenstraat en Grote Kouterbaan. Meer informatie kan u verkrijgen bij de dienst mobiliteit.

Gepubliceerd op dinsdag 7 januari 2020 17 u.