Zomerse donderdagen

Vakantie onder de kerktoren, dat is al jaren dé succesformule van de zomerse donderdagen. Tijdens de maanden juli en augustus kan u genieten van een optreden van een coverband terwijl de lokale verenigingen de tap verzorgen.

Op het kerkplein staan tafeltjes en stoeltjes, een paar eet- en drankstandjes, meer hoeft dat niet te zijn. De optredens zijn gratis en starten om 20u. U bent welkom vanaf 19u.

11 juli: Tom De Bie & de Imkers
Tappers van dienst: Tejater Restant & Zwemclub Krokkebaas

Deze vier muzikanten brengen een veelzijdig en afwisselend repertoire. Ze springen van klassiekers als ‘I’m a believer’, ‘Proud Mary’ of ‘Ik wil je’ naar kanjers als ‘Laat de zon in je hart’ of ‘Geen wonder dat ik ween’. Onderweg passeren nog enkele Franse chansons en hedendaagse hits de revue. Dansen mag, meezingen moet!

25 juli: BUMP
Tappers van dienst: D’Erretitsen & KSA Roodkapjes

Deze band bestaat uit drie doorgewinterde muzikanten die hun sporen in de muziek ruimschoots verdiend hebben. Al meer dan dertig jaar maken ze podia onveilig in binnen- en buitenland. Hun repertoire bestaat uit hits van de jaren vijftig tot nu. Van Rock & roll tot reggae, van rock tot disco. Alle genres uit coverland komen aan bod. Terug naar de essentie is het motto van deze drie muzikanten. En dat bewijzen ze met een volle klank en een aanstekelijk enthousiasme.

1 augustus: Pulse Machine
Tappers van dienst: Scouts Briel & FC Lambrecht

Pulse Machine brengt een gevarieerde set vol hits uit een periode van de muziekgeschiedenis die vele mensen nog steeds heel erg aanspreekt: de jaren ’80! Op de setlist: Simple Minds, Depeche Mode, Men Without Hats, AHA, OMD, Flock of Seagulls, Human League, The Pixies, XTC, The Cult, The Jam, Fisher Z... Klinkt als muziek in uw oren, niet? 

8 augustus: De Nieuwe Martelaren
Tappers van dienst: Eendracht Buggenhout & Vo-Znat

De Nieuwe Martelaren zijn een covergroep met voorliefde voor de muziek van de jaren 80 en 90 waarmee ze jong en oud kunnen bekoren. Hun motto is: niks moet, alles mag! Ze mijden urenlange medleys en geven de snedige gitaren hun waardige plaats. Altijd zin in amusement en zonder te forceren, het beste uit het publiek halen. Zet u schrap om samen met hen gepijnigd te worden. Halleluja!

15 augustus: De Ambissadeurs
Tappers van dienst: Theatergroep Cocktail & Fietsclub FMM

Oerdegelijk amusement voor jong en oud. Iedereen in het publiek wordt meegezogen in een explosieve sneltrein van hits en meebrullers. Een optreden is van begin tot einde pure ambiance met een mix van songs vanaf de jaren ’80 tot nu. Elk genre komt aan bod: van Willy Sommers tot Rammstein.

Gepubliceerd op vrijdag 14 juni 2024 20 u.