Zone C

Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Lebbeke en Wetteren werken al een tijdje nauw samen rond een regionaal cultuuraanbod. Dat doen ze in de eerste plaats voor de inwoners van deze regio. Zij zijn het uitgangspunt en de focus bij alle initiatieven die het samenwerkingsverband ‘Cultuurdijk’ ontwikkelt.

Ook dit seizoen zorgen we er voor dat jullie cultureel verwend worden. Regiobewoners hebben recht op een ruim, gevarieerd en kwalitatief podiumaanbod. Vanuit een regionale gedachte hebben onze programmatoren veelvuldig overlegd. Op die manier garanderen zij een ruime keuze, zonder vervelende overlappingen zodat toch elk centrum zijn vertrouwd accent behoudt.
Nieuwsgierige regiobewoners kunnen zich in elk centrum laten verrassen. Zij kunnen de top performers van morgen ontdekken of genieten van een minder evidente voorstelling in de vertrouwdheid van de centra.

We bieden u een unieke mix van comedy, theater, muziek, familievoorstellingen en allerlei kunstvormen daartussen. Ieder centrum boent zijn podium op voor enkele pareltjes die we uiteraard niet voor onszelf willen houden.

Regiobewoners laten zich verleiden door een handig regionaal cultuurmagazine namelijk Zone C. Het magazine wordt vier keer per jaar verspreid. Wenst u dit magazine gratis thuis te ontvangen? Dan kan u mailen naar info@zone-c.be.
Het formaat is handig, de inhoud overweldigend: het regionale cultuuraanbod van de gemeentelijke en stedelijke instellingen. Geen paniek over onze stijl: de redactie mijdt wollige, ingewikkelde teksten als de pest, en kiest resoluut voor info die uitnodigt, prikkelt en verleidt.
In een klare taal en met een benadering vanuit de potentiële toeschouwer of bezoeker van het centrum, de bib of het museum.

Initiatiefnemer en beheerder van deze samenwerking is Cultuurdijk, een intergemeentelijke projectvereniging.

Cultuurdijk geniet steun van de Vlaamse overheid.

Lees hier zone C online