Zot veel vakantie

Radio 2, Sport Vlaanderen en verschillende Vlaamse sportfederaties zullen deze zomer niet fysiek aanwezig zijn op de zeedijk, maar wel duidelijk aanwezig zijn via de ether om gezinnen in Vlaanderen sportief in beweging te zetten en te houden.

Sport Vlaanderen heeft in samenwerking met enkele sportfederaties een gezinsvriendelijke kustwandeling uitgestippeld doorheen elke badstad. Deze routes worden tot en met 31 augustus 2020 gratis aangeboden. Aan elk VVV kantoor wordt een startbord geplaatst en wie wil kan ook een wandelkaart krijgen.

In het binnenland werden er drie bestaande Sport Vlaanderen routes per provincie geselecteerd om deze met het gezin te beleven. Geniet van de prachtige natuur op deze 15 avontuurlijke en gezinsvriendelijke routes, al wandelend, met de fiets, de mountainbike, te paard, al skatend of zelfs per kajak. Als u onderweg een selfie maakt en deze uploadt via de Radio 2-app maakt u kans op een waardebon van 75 – 50 – 25 euro van Decathlon, geschonken door Sport Vlaanderen.

En dat is ook goed nieuws voor Buggenhout want onze natuurloop werd geselecteerd als een van de gezinsvriendelijke routes! Meer informatie kan u terugvinden in de bijlage of op onze website. Of u kan natuurlijk meteen tot actie overgaan en de natuurloop uitproberen. Vergeet dan zeker geen selfie te maken!

Gepubliceerd op woensdag 8 juli 2020 9 u.