Buggenhoutse leverancier

Lokaal shoppen is belangrijk. We hebben dus graag de correcte gegevens van onze lokale handelaars voor het geval we ooit een beroep kunnen doen op hen.

Als lokaal bestuur kunnen we niet zomaar ergens shoppen. We moeten bepaalde regels volgen maar we willen lokale ondernemers de kans geven om mee te dingen naar een opdracht. In het verleden bleek dat we vaak niet voldoende op de hoogte waren van bepaalde diensten of zaken die aangeboden werden.

Dat willen we veranderen. Daarom willen we een lijst aanleggen met contactgegevens van Buggenhoutse aannemers, leveranciers of dienstverleners. In de mate van het mogelijke zal deze lijst geraadpleegd worden bij de voorbereiding van een overheidsopdracht of aankoop. Als uw activiteiten passen bij de aard, omvang en complexiteit van de opdracht of aankoop is de kans groot dat u een uitnodiging ontvangt om een offerte in te dienen.

Registreren kan via deze webpagina door het digitaal formulier in te vullen. Wenst u meer informatie dan kan u bij de dienst ondernemingen terecht.

Gepubliceerd op vrijdag 23 juli 2021 11.30 u.