Tickets

Reserveren

De makkelijkste en snelste manier om tickets te reserveren is online via www.buggenhout.be/gcdepit. In enkele klikken uw zetel(s) kiezen, reserveren en betalen. U ontvangt onmiddellijk de e-tickets via e-mail. Wilt u toch graag via de vrijetijdsbalie reserveren, dan kan dat telefonisch of via e-mail.

Tickets worden niet terugbetaald, noch omgeruild. Er wordt een uitzondering gemaakt wanneer de voorstellingen worden uitgesteld wegens overmacht zoals bijvoorbeeld bij maatregelen rond covid-19.

Waar is het abonnement?

Dit seizoen bestaat voor een flink stuk uit voorstellingen die we gered hebben uit het puin van vorig jaar. Wie daar al een kaartje voor had, kan dat gewoon behouden. We veranderen alleen de datum. Die wirwar van verplaatste voorstellingen maakt het helaas onmogelijk om een eenvoudige abonnementsformule toe te passen.

Omdat we uw loyaliteit willen belonen, geven we het voordeel terug via de UITPAS. Bij elke voorstelling die u bijwoont kan u punten sparen op uw UITPAS. Die punten kan u omruilen tegen een voucher, bijvoorbeeld voor een extra gratis ticket. Zo boekt u bij meer bezoeken toch nog winst en kan u zelf kiezen hoe u dat verzilvert.

Betalen

Voor niet-online reserveringen kan de betaling cash bij het afhalen van de tickets of door overschrijving op rekeningnummer BE76 0682 0749 9595. Overschrijven kan alleen wanneer u langer dan 14 dagen op voorhand reserveert via e-mail, telefoon of aan de balie. Klaargelegde tickets moeten uiterlijk 15 minuten voor de voorstelling opgehaald zijn, zo niet bestaat de kans dat de tickets worden doorverkocht.

Avondkassa

De avondkassa wordt één uur voor de voorstelling geopend. Er worden enkel tickets verkocht voor de voorstelling van die avond.

Prijscategorieën

We zetten in op brede voordelen zoals de leeftijdscategorieën. Senioren komen in aanmerking voor het gereduceerd tarief (red) en wie jonger is dan 26 betaalt voor de meeste voorstellingen slechts €10.

Leerlingen van De Academie genieten van twee gratis voorstellingen op vertoon van hun studentenkaart (meer info hierover verkrijgt u op het secretariaat van de academie).

Geschenkbon

Geen inspiratie voor een geschenk? Dan is de geschenkbon van GC De Pit een leuk alternatief. U koopt die aan de vrijetijdsbalie en de gelukkige ontvanger ruilt deze naar keuze in voor een voorstelling in GC De Pit.

Regelgeving

  • De voorstellingen beginnen stipt. De toegang tot de zaal kan voor laatkomers niet gegarandeerd worden.
  • Voor mensen met een rolstoel voorzien we een plaats op de eerste rij. Om praktische redenen vragen we om dat bij de reservatie te melden. Mensen met een hoorapparaat kunnen in de theaterzaal van het GC De Pit hun toestel afstemmen op de ringleiding, waardoor dit het versterkte geluid van de podiumactiviteit ontvangt, zonder storend omgevingslawaai.
  • Het gebruik van de vestiaire is om redenen van brandveiligheid verplicht. De vestiaire is gratis en onbemand.
  • Het is verboden om snoep (incl. kauwgom), etenswaren of drank mee te nemen in de theaterzaal. Roken is overal verboden. Bij podiumvoorstellingen is het verboden geluids- of foto-opnames te maken. En uiteraard worden smartphones en dergelijke uitgezet.

Deel deze pagina

woensdag 22 september 2021